Tukang Rumah Murah di Kuala Lumpur dan Selangor

tukang-baiki-rumah-kl

Pemilik rumah selalunya akan mencari perkhidmatan tukang rumah yang murah di Kuala Lumpur dan Selangor yang memberikan servis yang cekap dan pantas. 

Walaupun kos untuk mengupah seorang tukang rumah adalah rendah, terdapat beberapa risiko dalam mendapatkan perkhidmatan tukang rumah yang murah di KL atau Petaling Jaya yang harus diketahui oleh setiap pemilik rumah.

Pasukan kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang berkualiti tinggi dan kami juga akan memastikan harga kami adalah berpatutan untuk semua orang. 

Kami mampu menawarkan harga yang murah kerana beberapa sebab:

– Pasukan tukang rumah kami adalah berpengalaman dan berkemahiran untuk menyelesaikan kerja-kerja pembaikian dengan cepat. Oleh itu, mereka dapat menyelesaikan lebih banyak kerja pembaikian dalam sehari.

– Kami bertuah kerana mempunyai sebilangan besar pelanggan yang selalu mendapatkan perkhidmatan tukang rumah kami.

– Kami biasanya akan menyediakan semua bahan dan tenaga kerja untuk kerja-kerja pembaikian atau pemasangan. Jika pemilik rumah telah menyediakan bahan mereka sendiri untuk penggantian atau pemasangan, kami juga boleh menyediakan perkhidmatan pemasangan pada kadar yang lebih rendah.

Apabila terdapat isu pembaikian dan penyelenggaraan rumah di bahagian yang berlainan di rumah anda, contohnya, anda mungkin memerlukan perkhidmatan penyelenggaraan paip, elektrik dan kerja-kerja penyelenggaraan lain, kebanyakan orang akan mengupah tukang baiki rumah yang profesional. 

Ramai orang mendapatkan perkhidmatan tukang rumah kerana mereka tahu bahawa tukang rumah telah memperoleh pelbagai kemahiran yang berharga untuk pembaikian dan penyelenggaraan pelbagai masalah rumah.

Apabila kita mengalami masalah pemasangan dan pembaikian rumah, ramai orang akan mencari perkhidmatan tukang rumah untuk menyelesaikan masalah mereka kerana mereka tidak memiliki kemahiran yang diperlukan atau mereka ingin menjimatkan masa. 

Dengan mendapatkan bantuan daripada tukang rumah, anda boleh menyelesaikan tugas tersebut dengan mudah tanpa membuang masa yang berharga daripada mendapatkan bahan, belajar cara melakukannya, mendapatkan peralatan yang diperlukan dan baru memulakan kerja.

Sebab pelanggan mencari perkhidmatan tukang rumah kami yang murah:

– Menjimatkan masa dan wang

– Tidak perlu menjalankan tugas tersebut sendiri

– Isu kecemasan

– Mengendalikan pelbagai kerja kecil

Mengapa Dapatkan Servis Tukang Rumah Akan Memudahkan Kehidupan Anda?

Servis tukang rumah diupah apabila kita tidak dapat melaksanakan tugas itu sendiri, atau jika terdapat beberapa perkhidmatan penyelenggaraan rumah yang memerlukan perhatian daripada pakar.

Kita biasanya akan mencari seorang tukang rumah untuk membantu menyelesaikan kerja pembaikian rumah, dan mendapatkan perkhidmatan tukang rumah akan memudahkan kehidupan kita kerana mereka:

– Mempunyai alatan yang diperlukan untuk setiap kerja

– Berpengetahuan dan berpengalaman dalam pelbagai pekerjaan tukang

– Sentiasa belajar ilmu dan kemahiran baru

– Menghabiskan banyak masa untuk belajar kerja pertukangan mereka

– Mengikut etika kerja yang baik

– Membersihkan tempat selepas kerja mereka selesai

Perkhidmatan tukang rumah kami termasuk:

– Perkhidmatan Pemasangan dan Pembaikian Pintu dan Tingkap

– Perkhidmatan Pemasangan Pendakap TV

– Pemasangan Peralatan Elektrik dan Kontraktor Wiring Rumah

– Perkhidmatan Paip

Jika anda sedang mencari perkhidmatan tukang rumah dengan harga berpatutan, tukang rumah kami dapat menyelesaikan semua keperluan perkhidmatan rumah anda dengan cekap. Kontraktor ubahsuai rumah kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri ini dan kami telah menerima banyak kerja untuk rumah kediaman dan perniagaan komersial.

Servis tukang rumah kami adalah direka untuk kemudahan anda. Selain daripada menyediakan perkhidmatan tukang rumah yang berkualiti, kami juga boleh membekalkan anda alat penggantian yang diperlukan untuk penyelenggaraan rumah. 

Pasukan kami akan melakukan kerja mereka dengan baik. Hubungi atau emel kami hari ini untuk maklumat lanjut!

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Saya telah mendapatkan servis tukang rumah anda untuk kerja pembaikian dan pemasangan di rumah saya di Subang Jaya sebelum ianya disewakan. Terima kasih untuk kerja yang berkualiti. ”

Puan Ramlah

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields