Pasang Pagar Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

servis-pasang-pagar-rumah-kl

Kami menawarkan perkhidmatan pasang pagar rumah di Kuala Lumpur dan Selangor untuk sesuai dengan pelbagai jenis bangunan, termasuk sistem gate auto atau pintu pagar besi untuk rumah, pejabat, ladang, pintu industri untuk perniagaan atau kilang anda. 

Rumah anda mungkin merupakan salah satu pelaburan yang terbesar dalam kehidupan anda. Oleh itu, keselamatan rumah harus menjadi keutamaan anda. Walaupun terdapat banyak langkah keselamatan yang boleh diambil untuk memastikan rumah anda selamat, seperti memasang kamera keselamatan dan sistem penggera, salah satu langkah keselamatan rumah yang paling penting dan selalu diabaikan ialah memasang pintu pagar logam di hadapan rumah.

Perkhidmatan pemasangan pagar rumah kami dapat memberikan pelbagai manfaat yang menjadikan ia satu keperluan untuk setiap orang yang memiliki rumah. Ramai pelanggan kami gembira dengan perkhidmatan sistem pagar rumah kami.

Kami menetapkan piawaian dalam pemasangan pintu rumah yang mengoptimumkan reka bentuk supaya dapat memberikan kemudahan dan keselamatan kepada penghuni rumah anda. Pintu rumah kami boleh disesuaikan dengan keperluan keluarga agar anda akan berasa puas hati dengan hasilnya.

Antara jenis pagar rumah yang kami pasang termasuk:

  • Pagar besi rumah manual

Salah satu cara terbaik untuk menjamin keselamatan harta benda anda adalah dengan pemasangan pagar rumah. Pagar besi manual jenis bifold atau sliding harus diutamakan untuk mencegah kes pecah rumah dan kecurian.

  • Sistem pintu gate rumah automatik

Pintu rumah ini mempunyai alat kawalan untuk membuka dan menutup pagar logam anda. Pintu pagar automatik jenis sliding, buaian atau bifold kami ialah pilihan terbaik untuk rumah moden dengan ciri bergaya dan mudah digunakan seperti motor berkelajuan cepat dan had/saiz buka pintu yang sudah ditetapkan untuk orang lalu.

Berikut adalah beberapa sebab lain untuk memasang pagar rumah dan faedahnya:

  • Kukuh dan Teguh

Pintu logam adalah dibina untuk bertahan lama. Ia tahan lasak, kukuh dan pagar rumah jenis ini dapat bertahan dengan keadaan cuaca Malaysia dengan angin kuat, hujan dan juga kelembapan yang tinggi. Ia tidak seperti sesetengah pagar kayu yang mungkin akan menjadi rosak akibat kelembaban di udara terutamanya jika ia diperbuat daripada kayu berkualiti rendah. Anda tidak perlu risau dengan perkara ini dengan sistem pintu logam.

  • Pemasangan Mudah

Pagar rumah adalah mudah untuk dipasang oleh seorang kontraktor pagar rumah profesional. Dengan ukuran yang betul, gerudi, dan beberapa peralatan yang lain, pintu gate rumah ini boleh dipasang tanpa sebarang halangan. Walaupun bagaimanapun, terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum membeli pintu logam anda. Yang pertama, ukur kelebaran dan ketinggian tempat di mana pintu logam akan dipasang. Kemudian, gunakan ukuran ini untuk mengira panjang pintu logam anda.

Selepas itu, anda perlu menggerudi lubang di tiang, pasangkan engsel, dan pasangkan pintu logam di tempatnya dengan skru. Jika anda berasa pemasangan ini terlalu rumit, anda sentiasa boleh mendapatkan servis tukang buat pagar rumah berdekatan dengan anda.

  • Peningkatan Keselamatan

Keselamatan di rumah anda sendiri adalah keutamaan utama. Memandangkan pagar rumah logam adalah jauh lebih kukuh dan kuat, ia menjadikannya alternatif yang lebih baik kepada pagar rumah kayu kerana ia tidak mudah dipecah masuk. Anda juga boleh berbual-bual dengan jiran dan pelawat di depan pintu tanpa menjejaskan keselamatan rumah.

Sebagai tambahan langkah keselamatan, anda boleh memasang kunci digital yang direka khusus untuk pagar logam.

  • Penampilan Bergaya

Semua orang inginkan rumah mereka kelihatan cantik. Pagar rumah logam adalah direka bentuk dengan mengambil kira rumah kediaman. Oleh itu, pagar rumah logam boleh didapati dalam pelbagai gaya dengan reka bentuk yang berbeza untuk memenuhi keperluan individu. Anda mempunyai kebebasan untuk memilih penampilan yang sesuai dengan perhiasan rumah anda yang lain, kami pasti anda akan dapat mencari pintu pagar logam atau pintu pagar grill yang sesuai dengan pilihan peribadi anda.

Berdasarkan sebab dan faedah di atas, kami berharap kami telah menyakinkan anda untuk memasang pintu pagar rumah yang berkualiti dengan segera. Tukang pagar rumah kami dapat memberikan pengalaman baik dengan servis pemasangan pintu pagar rumah berkualiti tinggi. 

Dengan kemudahan serta keselamatan pintu gate atau pagar rumah automatik ini, anda boleh keluar dan masuk ke kediaman anda setiap kali dengan perasaan tenang dan selamat.

Syarikat kami mempunyai pelbagai reka bentuk dan corak menarik untuk pintu pagar rumah anda. Hubungi tukang pasang pintu rumah hari ini untuk maklumat lebih lanjut.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Pagar rumah saya telah lama dan usang. Terima kasih kerana membantu saya memasang pagar logam yang baru dengan harga yang berpatutan.”

Encik Rifdi

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields