Pasang Tingkap Aluminium di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-tingkap-aluminium-rumah-baru

Kami menawarkan perkhidmatan untuk pasang tingkap aluminium untuk rumah kediaman dan komersial di sekitar kawasan Kuala Lumpur, Ampang dan Selangor.

Tingkap aluminium sangat digemari oleh kebanyakan orang kerana ia diperbuat daripada bingkai tingkap yang kukuh dan ia juga mempunyai warna yang berbeza untuk dipilih. Terdapat satu lagi sebab yang menjadikan ia pilihan yang popular iaitu bingkai tingkap aluminium ini hampir tidak memerlukan sebarang penyelenggaraan. Jika anda sedang mencari tingkap yang bergaya tetapi tahan lama dan kukuh, maka tingkap ini akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda.

Sebab tingkap aluminium menjadi begitu popular adalah kerana ia mempunyai banyak kelebihan berbanding dengan tingkap biasa dan tradisional.

Antara faedah memasang tingkap aluminium untuk rumah anda:

Ketahanan

Tingkap aluminium adalah lebih kuat, lebih kukuh dan tahan lama berbanding dengan tingkap jenis kayu. Risiko sebarang jenis kerosakan atau kecalaran yang mungkin berlaku adalah rendah. Bahan ini juga tidak akan berkarat dan dapat mengekalkan warna dan tekstur asalnya untuk masa yang lama.

Kos Penyelenggaraan Rendah

Sifat aluminium yang kuat, tahan lama dan kukuh dapat mengurangkan kos penyelenggaraan. Dengan menggunakan tingkap aluminium, ia tidak akan berkarat, reput atau bengkak seperti yang biasanya berlaku dengan tingkap kayu. Setelah dipasang, tetingkap ini dapat bertahan untuk jangka masa yang lama dan ia tidak akan memberikan banyak masalah yang memerlukan penyelenggaraan.

Kawalan cahaya

Dengan penggunaan tingkap aluminium, anda boleh mengehadkan jumlah cahaya yang diingini di rumah. Tingkap aluminium boleh dilaraskan dan ciri ini menjadikannya sempurna untuk rumah yang tidak memerlukan cahaya yang terlalu banyak. Bidai tingkap boleh dilaraskan apabila dibuka atau ditutup, dan kualiti ini tidak dijumpai di mana-mana jenis tingkap lain. Sesetengah pemilik rumah menggunakan cara kreatif untuk memasang bidai tingkap bersama-sama pintu keselamatan keluli yang sepadan. Ini telah memberikan penampilan latar belakang yang sangat baik pada bahagian luar bangunan. Selain itu, tingkap aluminium selalunya dilengkapi dengan kunci keselamatan untuk keselamatan tambahan.

Pemasangan Tingkap Yang Betul Dapat Mengelakkan Kebocoran

Semasa dan selepas pemasangan tingkap aluminium anda, anda harus memastikan bahawa ia telah dipasang dengan betul. Semak bahawa tingkap telah dipasang dengan betuk ke dinding dan disejajarkan dengan betul agar ia dapat mengelakkan kebocoran dan masalah-masalah lain yang berkaitan.

Fleksibiliti Reka Bentuk

Faedah ini merupakan salah satu sebab yang menjadikan tingkap aluminium begitu popular selama ini. Anda boleh mendapatkan tingkap aluminium dalam pelbagai jenis reka bentuk, bentuk dan corak yang berbeza.

Harga Berpatutan

Tingkap aluminium dengan atau tanpa bingkai tingkap terdapat dalam harga yang berbeza tetapi secara amnya harganya adalah berpatutan.

Penampilan Akhir

Jika anda ingin mencari kemasan yang bergaya dan berkelas, maka pilihan ini merupakan pilihan yang sempurna untuk anda. Tingkap yang bergaya ini pastinya akan menambahkan lagi kecantikkan hiasan dalaman tempat anda. Sesetengah tingkap aluminium mempunyai reka bentuk eksklusif yang tidak mungkin sama sekali dijumpai dengan tingkap kayu tradisi.

Memilih Tingkap Aluminium

Anda harus pilih reka bentuk dan warna tingkap yang melengkapkan reka bentuk atau gaya rumah anda. Aluminium boleh disepadankan dengan kebanyakan warna lain dalam rumah. 

Tidak dapat dinafikan bahawa terdapat banyak faedah dengan pemasangan tingkap aluminium di rumah anda. Bahan tingkap aluminium ini adalah sangat kuat, sangat tahan lama dan mampu menahan unsur-unsur persekitaran dengan mudah.

Keputusan untuk memasang tingkap sliding jenis aluminium di rumah bukanlah keputusan yang harus dibuat ringan. Tingkap aluminium mempunyai banyak kelebihan berbanding dengan tingkap tradisional kerana bukan sahaja ianya dapat tahan lama dan bergaya tetapi harganya sangat berpatutan dan terdapat banyak pilihan dalam reka bentuk mereka. Ia juga memberikan kemasan yang bagus pada tingkap dan menambahkan keselamatan tempat secara keseluruhan.

Hubungi kami hari ini untuk membantu anda memasang pintu atau tingkap aluminium baru untuk rumah anda.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Terima kasih untuk servis pemasangan tingkap aluminium di rumah saya di Shah Alam pada bulan lepas. Kualiti kerja oleh pekerja anda adalah baik sekali! ”

Puan Mimi

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields