Pasang Tombol Pintu di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-tombol-pintu-murah-baru

Kami menyediakan perkhidmatan pasang tombol pintu di Kuala Lumpur dan Selangor untuk tempat komersial dan kediaman. Kami menawarkan pemasangan, kerja membaiki dan penggantian pelbagai jenis tombol pintu. Perkhidmatan tombol pintu kami merangkumi banyak aspek dan kami mempunyai pelbagai tombol pintu termasuk tombol kabinet, tombol laci, tombol almari pakaian dan banyak lagi.

Jenis Tombol Pintu

Tombol pintu ialah kemudahan rumah asas yang memberikan anda keselamatan dan privasi tambahan dan ianya terdapat dalam pelbagai gaya dan reka bentuk yang boleh menambah penampilan ruang dalaman rumah anda.

Jika anda ingin membeli tombol pintu baru untuk pintu rumah anda, berikut adalah beberapa jenis tombol pintu yang biasanya dijumpai di pasaran:

Tombol jenis Half-dummy: Tombol jenis ini biasanya digunakan pada perabot sebagai tombol kabinet, tombol almari pakaian dan tombol laci kerana ia tidak berputar atau mempunyai fungsi penguncian. Ia hanya terdapat di satu belah pintu dan hanya bertujuan untuk membuka pintu.

Tombol Laluan: Tombol laluan digunakan untuk laluan dalaman dan juga perabot yang tidak memerlukan kunci. Tombol laluan boleh dipulas dan ditarik dari kedua-dua belah pintu.

Tombol Privasi: Tombol pintu privasi digunakan untuk pintu yang memerlukan fungsi penguncian untuk privasi. Ini biasanya dipasang di bilik tidur dan bilik mandi dan perlu dibuka dengan kunci dari dalam. Ia mempunyai fungsi kunci kecemasan sekiranya seseorang terkunci di luar atau dalam sesuatu tempat secara tidak sengaja.

Tombol Bilik Stor: Tombol pintu bilik stor, yang biasa digunakan dalam bilik stor, terdiri daripada silinder kunci untuk mengunci dan membuka kunci, serta tombol boleh putar di bahagian lain.

Tombol Pintu Masuk Berkunci: Tombol pintu masuk berkunci biasanya digunakan untuk tombol pintu rumah dan terdiri daripada silinder berkunci pada tombol luaran. Perbezaan antara tombol pintu bilik stor dan tombol pintu masuk berkunci ialah tombol berkunci mempunyai fungsi butang pada tombol dalaman.

Isu dengan tombol pintu adalah perkara yang biasa dialami oleh rumah di Lembah Klang. Kadang-kadang tombol pintu dan pemegang pintu boleh menjadi longgar dan ini akan menyebabkannya tidak dapat membuka dan menutup dengan betul. Keadaan ini boleh menjadi isu yang sangat mengecewakan dan jika ia tidak ditangani dengan cepat, fungsi tombol pintu ini akan menjadi lebih teruk.

Masalah Tombol Pintu Yang Biasa Berlaku

Kunci Tersekat

Pemilik rumah mungkin mengalami masalah kunci tersekat di tombol pintu mereka jika mereka cuba memasukkan kunci dan membuka kunci pintu secara paksa. Faktor lain yang menyebabkan situasi ini termasuk kunci berkarat dan komponen tombol pintu berkarat atau rosak. Untuk menyelesaikannya, sila dapatkan perkhidmatan penyelenggaraan tombol pintu profesional kami agar tombol pintu anda boleh digantikan dengan cepat.

Tombol Tersekat

Tombol pintu boleh tersekat jika terdapat kotoran di dalam tombol menghalang mekanisme dalaman daripada berfungsi. Selain itu, komponen berkarat dan kekurangan pelinciran boleh menyebabkan tombol anda tersekat.

Namun, anda tidak perlu risau, kami menawarkan perkhidmatan penukaran tombol pintu dengan harga berpatutan dan kualiti terjamin. Pekerja kami yang berkemahiran tinggi akan bekerjasama dengan anda untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi. Sama ada pemegang pintu anda menghalang pintu daripada ditutup dengan betul atau pintu tidak dapat dibuka, kami boleh membantu. Selain itu, kami boleh membantu jika tombol pintu anda tercabut sama sekali.

Kami juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pembaikian pintu untuk pelbagai jenis pintu. Kami turut boleh memasang pintu sliding, pintu kayu, pintu kaca dan pintu aluminium. Kami juga menyelesaikan sebarang masalah pintu lain di kawasan KL. Terdapat banyak sebab pintu kadang-kadang berhenti berfungsi dan selalunya ia boleh dibaiki dengan mudah.

Walau bagaimanapun, apabila isu kerosakan dibiarkan, secara kelama-lamaan, isu kecil boleh mengakibatkan masalah yang lebih besar. Mungkin pada masa itu, anda perlu menggantikan seluruh pintu tersebut. Elakkan perkara ini daripada berlaku. Kami boleh menyelesaikan isu pintu anda dengan cepat dan tanpa membebankan anda dengan harga yang berpatutan untuk perkhidmatan kami.

Jika anda memerlukan perkhidmatan pasang pintu atau tombol pintu, sila hubungi kami untuk khidmat nasihat dan membuat janji temu untuk mendapatkan perkhidmatan kami. Hubungi kami dan biarlah kami membantu menyelesaikan isu pintu atau tingkap anda. Kami berharap kami dapat bekerjasama dengan anda.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Tombol pintu hadapan rumah saya telah usang dan kuncinya sering tersekat. Terima kasih kepada pekerja anda yang membantu saya memasang tombol pintu yang baru.”

Mr Tan

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields