Kontraktor Ubahsuai Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

kontraktor-ubahsuai-rumah

Syarikat kami mempunyai kontraktor ubahsuai rumah yang boleh dipercayai untuk diupah di kawasan Kuala Lumpur, Subang Jaya dan Selangor.

Selepas membeli rumah, pemilik rumah selalunya suka menjalankan renovasi ruang dalaman rumah mereka. Kami percaya bahawa ini adalah disebabkan oleh kebanggaan pemilik rumah dan keinginan mereka untuk menunjukkan personaliti dan gaya hidup melalui rumah mereka.

Kerja pengubahsuaian sebelum rumah dijual atau untuk penjualan semula juga merupakan keadaan yang biasa dijumpai. Jika anda ingin menjual rumah, anda mungkin memerlukan pengubahsuaian walaupun ia masih berada dalam keadaan yang baik selama bertahun-tahun agar ia kelihatan menarik untuk pembeli. Proses ubahsuai rumah memerlukan kos dan pelanggan ingin hasil pengubahsuaian yang berkualiti.

Sebelum anda menghubungi kontraktor dan memulakan ubahsuai rumah, anda harus bertanya kepada diri sendiri sejauh mana anda ingin melakukan kerja pengubahsuaian, atau dengan lebih realistik, adakah pengubahsuaian rumah anda yang diingini benar-benar berbaloi dengan kosnya?

Syarikat renovasi kami dilengkapi dengan teknologi terkini dan kemahiran terbaik untuk melakukan semua jenis kerja pengubahsuaian dari pemasangan lantai sehingga ke kerja pengubahsuaian dan pembaikian jubin yang rumit dengan harga yang kompetitif.

Syarikat kami sentiasa berpegang kepaada prinsip-prinsip di mana kami menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami. Kami juga adalah komited untuk memastikan pelanggan kami mendapat perkhidmatan dengan kualiti, kebolehpercayaan dan nasihat profesional serta perkhidmatan pelanggan yang terbaik.

Pengubahsuaian rumah dapat menambahkan nilai rumah kediaman anda dan menjadikannya lebih sesuai untuk didiami. Kami adalah kontraktor ubahsuai rumah yang mempunyai  pengalaman selama bertahun-tahun dalam pengubahsuaian bangunan komersial dan kediaman. 

Kesungguhan kami untuk melakukan semua kerja dengan baik adalah jelas dan ternyata dalam setiap kerja kami. Kami tidak pernah berhenti berusaha untuk mempertahankan reputasi kami untuk kerja yang berkualiti. Kami dengan bangganya yakin bahawa kami dapat memberikan kualiti kerja yang tinggi dan memberi perhatian yang terperinci untuk projek pengubahsuaian rumah anda.

Hubungi atau hantarkan emel kepada kami untuk berbincang dengan kontraktor ubahsuai rumah kami di KL hari ini.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Soalan Lazim

Adakah betul-betul berbaloi untuk mengubahsuai rumah?

Sekiranya anda merancang untuk tinggal di rumah anda sendiri, anda boleh berbelanja dalam kemampuan anda untuk penampilan dan keselesaan yang diingini. Sekiranya anda ingin menjual rumah, gunakan strategi yang berbeza dan fokus untuk mendapatkan pulangan maksimum untuk pelaburan anda. Pengubahsuaian ini sepatutnya dapat meningkatkan nilai harta rumah anda.

Semasa mengubahsuai rumah untuk dijual semula, kami selalu mencadangkan pemilik rumah memeriksa rumah mereka secara menyeluruh terlebih dahulu dan mencari apa-apa masalah yang perlu dibaiki secepat mungkin. Sila kenal pasti masalah struktur bangunan dahulu dan kemudian barulah selesaikan masalah penampilan rumah.

Berapakah kos pengubahsuaian rumah dan berapakah bajet anda untuk pengubahsuaian rumah?

Semua projek pengubahsuaian rumah adalah tidak sama. Ini bergantung kepada keputusan pemilik rumah. Kita perlu melihat sama ada rumah tersebut adalah untuk tujuan penyewaan atau untuk tinggal sendiri, barulah kita boleh menentukan bajet pengubahsuaian yang sesuai.

Jika tujuan penggunaan rumah tersebut adalah untuk mendapatkan pendapatan sewa, adalah lebih masuk akal untuk menjalankan pengubahsuaian yang lebih ekonomi berbanding dengan tujuannya untuk tinggal sendiri. Kita harus bersikap praktikal dan rasional apabila membuat keputusan mengenai rumah. 

Umur harta tanah juga berperanan dalam menentukan kos pengubahsuaian. Sekiranya anda membeli rumah yang dijual semula untuk tinggal sendiri atau untuk disewa, anda boleh menjangkakan bahawa anda memerlukan kos pengubahsuaian yang lebih tinggi. Ini adalah kerana rumah tersebut adalah lebih lama berbanding dengan unit yang baru.

Agak mustahil untuk memberikan jawapan mengenai kos pengubahsuaian rumah yang tepat atau secara purata di KL. Ini adalah kerana harga akhir pengubahsuaian adalah bergantung kepada beberapa faktor seperti berikut:

– Jenis harta tanah – sama ada kondo, pangsapuri atau rumah 

– Gaya rumah kediaman

– Umur harta tanah

– Tujuan pengubahsuaian seperti untuk tinggal sendiri, dijual semula atau disewa

– Pengubahsuaian harta tanah persendirian adalah lebih mahal kerana rumah kediaman menjadi semakin besar. 

Dari segi anggaran bajet, rumah baru adalah lebih murah untuk diubahsuai berbanding dengan rumah yang dijual semula.

Mungkin kos pengubahsuaian rumah dapat membantu anda menentukan sama ada rumah baru atau rumah yang dijual semula lebih sesuai untuk anda. Kos ubahsuai rumah baru adalah lebih berpatutan daripada rumah lama kerana ia tidak memerlukan kerja lantai dan kerja menukar jubin lama. Kawasan di rumah baru seperti dapur, tandas, dan lain-lain juga berada dalam keadaan yang baik dan tidak memerlukan banyak kerja pembaikian.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Saya telah mendapatkan servis kontraktor ubahsuai rumah daripada syarikat anda untuk menjalankan kerja renovasi di rumah baru saya. Hasilnya cantik dan berkualiti. ”

Puan Rina

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields