Tukang Baiki Pintu Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-pintu-hadapan-rumah-shah-alam

Adakah anda memerlukan perkhidmatan tukang baiki pintu rumah di Kuala Lumpur atau Petaling Jaya, Selangor? Syarikat pasang dan baiki pintu kami telah memberikan perkhidmatan pintu bagi pemilik rumah di Klang, Ampang dan Kepong selama bertahun-tahun dan kami terkenal dengan menyediakan kerja yang berkualiti tinggi. 

Kami menawarkan perkhidmatan pembaikian pintu terbaik di KL dan kami menawarkan pelbagai perkhidmatan: membaiki pintu, membaiki bingkai pintu, mengganti kunci pintu dan masalah pintu yang lain.

Pintu adalah tempat pertama untuk memasuki mana-mana rumah, di mana kita perlu melalui pintu tersebut untuk masuk atau keluar dari rumah. Pintu yang dipasang dengan betul dan berkualiti mencerminkan gaya pemilik rumah tersebut.

Pintu sebenarnya adalah seperti hiasan di dalam rumah. Pintu yang dipasang dengan professional akan meningkatkan kemegahan dan penampilan rumah. Pakar baiki pintu kami sangat berpengalaman dalam industri ini di Lembah Klang.

Kualiti adalah aspek yang paling dipentingkan oleh pekerja kami terutamanya dalam pembaikian pintu, pemasangan pintu dan penggantian pintu yang dilakukan oleh pakar pintu syarikat kami. Hasil kerja kami akan menambah kemegahan rumah anda. Kerja-kerja pembaikian, penggantian dan pemasangan pintu kami bukan sahaja dapat memenuhi permintaan anda dengan penampilan yang baik tetapi juga akan membantu anda menjimatkan kos penyelenggaraan. Kami menjemput anda untuk mengesahkan kualiti hasil kerja kami.

Kerja Baiki Pintu

Pintu yang rosak akan menjejaskan penampilan dan keselamatan rumah. Syarikat kami akan menawarkan anda harga yang sesuai untuk membaiki pintu oleh pakar rumah kami yang terbaik. Tukang baiki rumah kami adalah sangat berpengalaman dan terlatih. Mereka mengetahui cara membetulkan pintu anda yang rosak seakan sama seperti pintu baru.

Kami menyediakan perkhidmatan untuk semua jenis kerja baiki pintu:

Baiki pintu sliding

– Baiki pintu kaca

– Baiki pintu kayu

– Baiki pintu jenis lipat

– Baiki pintu tandas

– Baiki pintu almari 

– Baiki pintu kabinet

– Baiki bingkai pintu

Penggantian Kunci, Engsel, Selak & Penggelek Pintu

Tukang baiki pintu kami sedia melayani keperluan pintu anda. Jadi sila beri kami peluang untuk membantu anda dan kami akan memenuhi keperluan anda.

Berikut merupakan perkhidmatan penggantian dan tukar pintu yang disediakan oleh pasukan kami:

– Penggantian Engsel Pintu

– Penggantian Pintu & Kunci Pintu

– Penggantian Selak Pintu

– Penggantian Penggelek Pintu

Adalah sukar untuk mencari mana-mana kontraktor pintu lain dengan pemahaman, pengalaman praktikal, dan juga semangat kerja yang lebih baik daripada kami.

Jika anda memerlukan perkhidmatan membaiki tingkap atau pintu, sila hubungi kami melalui telefon, mesej atau hantarkan emel kepada kami untuk pertanyaan lebih lanjut sekarang!

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Terima kasih kerana membantu keluarga saya membaiki pintu rumah kami yang telah lama dan rosak. ”

Encik Agus

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields