Pasang CCTV di Kuala Lumpur dan Selangor

servis-pemasangan-cctv-murah

Kami menyediakan perkhidmatan pasang CCTV di Kuala Lumpur, Kepong dan kawasan lain di Selangor dengan harga yang berpatutan.

CCTV adalah singkatan untuk televisyen litar tertutup. CCTV telah menjadi keperluan di kehidupan moden dan ianya sering dijumpai sehingga sukar untuk abaikan. Kamera CCTV digunakan untuk pendidikan, keselamatan dan banyak lagi tujuan lain. 

Perkhidmatan Pemasangan CCTV Kami Termasuk:

 • Pasang CCTV rumah

Anda mungkin memikirkan tentang keselamatan rumah, terutamanya apabila terdapat kanak-kanak, ahli keluarga yang sudah tua, haiwan peliharaan atau barang berharga untuk dijaga apabila anda tiada di rumah. Dengan memasang CCTV rumah, ianya membolehkan anda melihat keluarga yang sayangi apabila anda tiada di rumah serta memastikan kediaman anda selamat. Ia juga membolehkan anda memantau orang yang keluar dan masuk ke rumah anda dengan melihat siapa yang berada di pintu pagar sebelum anda membuka pintu. 

Ini adalah rutin keselamatan yang baik yang harus anda ikuti. CCTV boleh memastikan keluarga anda adalah dalam keadaan selamat daripada penceroboh atau orang asing. Ramai orang kini menggunakan kamera CCTV tanpa wayar di rumah.

 • Pasang CCTV pejabat

Satu faedah tersembunyi memasang sistem CCTV di pejabat ialah peningkatan produktiviti pekerja. Apabila para pekerja tahu bahawa mereka sedang dipantau, mereka lebih berkemungkinan untuk menjalankan tugas mereka dengan terbaik. Selain itu, pihak pengurusan boleh menyemak rakaman untuk mengenalpasti tempat-tempat yang boleh ditambahbaik dan mengiktiraf pekerja yang bekerja keras. Pelaburan dalam sistem CCTV juga dapat memupuk persekitaran tempat kerja yang lebih selamat.

 • pasang CCTV Restoran & Kedai

Kebanyakan ruang awam di Lembah Klang kini menggunakan kamera ini untuk tujuan estetik dan juga tujuan keselamatan. Pelbagai restoran, hotel, dan kedai kini menggunakan CCTV untuk perniagaan mereka.

 • Pasang CCTV Kilang & Gudang

Memasang sistem CCTV di gudang atau kilang anda memberikan penghalang yang berkesan kepada potensi aktiviti jenayah. Mereka tahu bahawa tindakan mereka sedang direkodkan dan ini memudahkan penguatkuasa undang-undang menangkap dan mendakwa mereka.

Faedah tersembunyi di sini ialah dari aspek psikologi: kehadiran sistem CCTV semata-mata boleh menimbulkan ketakutan untuk ditangkap dan ini dapat menghalang penjenayah daripada mencuba sebarang aktiviti yang tidak diingini.

 • Kamera Pengawasan, Kamera IP & Pemasangan Kamera CCTV

Kamera protokol Internet digunakan di kebanyakan pejabat dan rumah di Kuala Lumpur, Damansara dan Petaling Jaya untuk tujuan keselamatan dan pengawasan. Ini adalah jenis “plug in and play” sahaja dan oleh itu video boleh diakses dari jauh sama ada pada komputer atau telefon bimbit anda. Ini membolehkan anda memantau bayi, haiwan peliharaan dan ibu bapa tua di rumah apabila anda di luar kediaman. Terdapat dua jenis kamera IP iaitu kamera IP berpusat dan kamera IP tidak berpusat.

Mengapakah Anda Harus Memilih Pasukan Kami Untuk Memasang CCTV Anda?

 • Pakar dalam pemasangan CCTV

Tukang rumah kami berdedikasi dan komited untuk menyediakan servis CCTV yang boleh dipercayai untuk memastikan keselamatan premis anda yang terbaik. Dengan perkhidmatan CCTV kami, anda tidak perlu bimbang untuk keselamatan anda dan boleh menumpukan perhatian pada perniagaan anda.

 • Servis pasang CCTV murah

Kami dapat memenuhi bajet pemasangan CCTV untuk kebanyakan pelanggan kami. Syarikat kami percaya bahawa setiap pelanggan adalah unik dan memerlukan pakej CCTV yang berbeza untuk keselamatan. Lebih-lebih lagi kami menjalankan kedua-dua pembekalan dan pemasangan sistem pengawasan CCTV. Secara ringkasnya, kami menyediakan produk keselamatan berkualiti tinggi pada kadar yang berpatutan.

 • Syarikat Pemasang CCTV Yang Boleh Dipercayai 

Kami telah memperoleh reputasi yang baik sebagai syarikat pemasang CCTV di Lembah Klang dan dengan pengalaman pekerja kami yang bertahun-tahun dalam bidang ini, anda tidak perlu bimbang apabila anda mengupah khidmat pasang CCTV kami.

Sistem CCTV adalah berkesan apabila digunakan dengan betul. Sama ada anda adalah perniagaan kecil yang ingin meningkatkan keselamatan premis anda atau organisasi yang lebih besar yang memerlukan keperluan yang lebih kompleks, kami sedia membantu. 

Sila hubungi kami melalui telefon, e-mel atau hantar mesej Whatsapp kepada kami untuk bertanya tentang perkhidmatan pemasangan CCTV murah kami hari ini.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

 • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
 • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
 • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
 • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Kami berterima kasih untuk kerja pemasangan CCTV di pejabat kami di Subang Jaya. Harganya berpatutan dan servis yang diberikan adalah memuaskan.”

Encik Beh

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields