Pasang Wallpaper di Kuala Lumpur dan Selangor

servis-pasang-wallpaper-ampang

Kami menawarkan perkhidmatan pasang wallpaper yang boleh dipercayai di Kuala Lumpur, Subang Jaya dan Selangor.

Pemasangan kertas dinding atau mural di rumah bukan merupakan suatu gaya semasa, ia melambangkan gaya hidup seseorang. Pemasangan wallpaper dapat membezakan kediaman anda daripada rumah lain. Ia menggambarkan gaya hidup anda dan ia juga membolehkan anda jatuh cinta dengan rumah anda sekali lagi.

Berikut merupakan beberapa ciri syarikat pemasangan wallpaper yang boleh dipercayai di Lembah Klang:

Perkhidmatan Pemasangan Kertas Dinding Yang Boleh Dipercayai

Pemasangan kertas dinding bukan merupakan servis baru di KL dan Petaling Jaya, namun mencari syarikat pemasangan yang baik dan berkemampuan adalah 2 cabaran utama yang dihadapi oleh pemilik rumah sekarang. Harga wallpaper haruslah merangkumi perkhidmatan pemasangan kertas dinding untuk kemudahan pelanggan.

Terdapat sesetengah kedai kertas dinding tertentu di bandar yang mengiklankan harga kertas dinding yang tidak termasuk perkhidmatan pemasangan. Kedai kertas dinding tersebut akan cuba mengesyorkan pelanggan mencari syarikat pemasangan sendiri atau memberikan cadangan syarikat pemasangan mereka tanpa mengambil tanggung jawab sekiranya berlaku kerosakan wallpaper. 

Sesetengah kedai wallpaper juga mendorong pelanggan untuk memasang wallpaper secara DIY dengan menonton video atau menghadiri kursus. Cadangan seperti itu sama sekali tidak dapat diterima kerana biasanya ianya memerlukan masa yang banyak untuk menguasai kemahiran memasangkan kertas dinding. Selain itu, peralatan gantungan kertas dinding seperti penggelek jahitan dan bahan tampal tidak selalunya senang dicari di mana-mana kedai DIY atau kedai alatan di KL.

Pengukuran Dinding Anda untuk Mengira Jumlah Gulungan Kertas Dinding yang Diperlukan

Sesetengah kedai kertas dinding sering mencadangkan pelanggan untuk cuba membeli 1 gulung wallpaper dulu tanpa mengukur dimensi dinding mereka yang sebenarnya. Terdapat banyak kejadian yang dialami oleh pelanggan apabila 1 gulungan yang dibeli tidak mencukupi apabila mereka sudah memasangnya separuh jalan. Dalam situasi ini, mereka akan meyakinkan pelanggan untuk membeli gulungan tambahan dengan segera dan biarkan pelanggan menunggu penghantaran tersebut dan meninggalkan dinding pelanggan dengan kerja pemasangan wallpaper yang separuh siap selama berhari-hari. 

Dengan ini, pelanggan bukan sahaja perlu membelanjakan dengan lebih banyak, gulungan wallpaper yang kedua mungkin akan mempunyai sedikit perbezaan warna. Sebilangan kedai kertas dinding menjual wallpaper dalam ukuran kaki dan bukannya dengan unit gulungan. Amalan ini biasa dilakukan apabila kedai kertas dinding tersebut mempunyai baki kertas dinding dari pekerjaan sebelumnya dan mereka ingin menjualnya semula. Oleh itu, lebih baik anda mengetahui perkara ini semasa membeli wallpaper atau anda boleh meminta syarikat yang akan memasang wallpaper anda membeli atau menemani anda ke kedai untuk membeli kertas dinding.

Syarikat pemasangan wallpaper yang baik akan membantu anda mengira bilangan gulungan kertas dinding yang diperlukan dengan mengukur pelan lantai dan ketinggian dinding anda. Mereka juga mempunyai amalan yang baik untuk mempunyai wallpaper yang sedikit berlebihan jika diperlukan. Secara ringkasnya, kontraktor ubahsuai rumah yang pasang wallpaper yang boleh dipercayai mesti jujur dan memberikan nasihat yang baik kepada pengguna, terutamanya ketika anda membeli dan memasang wallpaper di ruang anda pada kali pertama.

Faedah Memasang Wallpaper Dari Korea:

  • Salah satu jenis wallpaper yang berkualiti tinggi di pasaran
  • Mesra alam dan selamat untuk bayi
  • Pelbagai reka bentuk yang sesuai dengan persekitaran dan semua tema
  • Harganya lebih murah daripada mengecat dan mempunyai pelbagai reka bentuk menarik untuk dipilih

Kenapa Pilih Perkhidmatan Pasang Wallpaper Syarikat Kami:

– Pemasangan Wallpaper yang Betul

Syarikat kami adalah perniagaan yang dipercayai dan semua perkhidmatan; dari perundingan sehingga ke pemasangan adalah dikendalikan oleh ahli pasukan kami yang boleh dipercayai.

– Pelbagai Reka Bentuk Wallpaper

Kami boleh membimbing anda dalam urusan membeli wallpaper yang terdapat dalam pelbagai reka bentuk yang sesuai dengan keperluan anda.

– Perkhidmatan Pelanggan yang Terbaik

Pekerja kami akan membimbing anda dalam keseluruhan proses, dari memilih reka bentuk yang betul sehingga ke pemasangan wallpaper di rumah anda.

Yakinlah bahawa pasukan pemasangan wallpaper kami akan memberi nasihat kepada anda dengan senang hati mengenai pilihan dan proses pemasangan yang berbeza untuk dinding rumah kediaman atau tempat perniagaan anda. Hubungi atau hantarlah mesej kepada kami hari ini untuk maklumat lebih lanjut dan dapatkan konsultasi PERCUMA.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Saya telah mengupah servis tukang pasang wallpaper anda untuk penampal wallpaper baru di feature wall ruang tamu saya. Penampilannya cantik sekali. Terima kasih! ”

Cik Aniza

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields