Pasang Pintu Sliding di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-pintu-sliding-shah-alam

Adakah anda ingin pasang pintu sliding baru untuk rumah anda di Kuala Lumpur atau Selangor? Adakah anda mempunyai pintu kaca sliding yang perlu diganti? Kami adalah pembekal pintu sliding yang boleh dipercayai. Anda boleh menghubungi pakar pintu kami dan untuk melakukan pemasangan pintu sliding kaca, pembaikian pintu dan penggantian kunci pintu.

Syarikat bangga dengan perkhidmatan kami yang merangkumi semua jenis projek pintu. Kami telah bekerjasama dengan ramai pelanggan untuk memasang pintu sliding kaca di tempat kediaman atau bangunan komersial. Tambahan pula, perkhidmatan pelanggan kami yang berkualiti telah mendapatkan kepuasan pelanggan yang baik. 

Pintu sliding akan membantu mewujudkan perpisahan di antara ruang dalaman dan luaran di tempat anda. Pintu sliding boleh didapati dalam pelbagai gaya dan jenis bahan yang berbeza. Anda mempunyai peluang untuk memilih pintu sliding yang sesuai dengan gaya rumah anda. Beberapa jenis bahan yang digunakan untuk membuat pintu sliding di pasaran ialah kaca, kayu, vinil, dan logam. Perkhidmatan pemasangan yang kami tawarkan adalah pemasangan pintu sliding, pemasangan pintu skrin, dan banyak lagi.

Kami mampu mengendalikan semua permintaan pemasangan pintu sliding. Walaupun pintu sliding anda sudah siap dipasang atau diganti dan sekarang anda hanya ingin mencari juruteknik pakar untuk membetulkan sebarang kesilapan yang dilakukan oleh bekas juruteknik anda, kami bersedia untuk perkhidmatan ini. Kami boleh membantu memasang sebarang kemasan pintu, skrin atau bidai untuk anda dengan senang dan cekap. 

Perkhidmatan Pemasangan Pintu Sliding Kaca

Pintu sliding kaca boleh dipasang di dalam dan di luar rumah. Walaupun pintu sliding di ruang dalaman mungkin lebih mudah dipasang, kami masih mengesyorkan anda untuk mendapatkan perkhidmatan kami agar ia dapat dipasang dengan tepat. Jika anda ingin memasang pintu sliding di ruang luaran terutamanya untuk ruang taman atau balkoni anda, anda memerlukan bantuan daripada pakar kami. Pasukan kami akan bekerja dengan cekap, pantas dan mudah untuk memasang sistem pintu sliding yang disesuaikan dengan keperluan anda secara teratur dalam masa yang singkat!

Setelah proses pemasangan diselesaikan, anda akan dapat menggunakan pintu sliding kaca sebagai kemudahan dalam rumah anda. 

Fungsi pintu sliding bergantung kepada pemasangannya – pintu sliding di sepanjang trek logam perlu dipasang mengikut kesesuaiannya dengan tepat supaya ia senang diguna. Pintu sliding berfungsi dengan menggunakan pemegang untuk meluncur di sepanjang trek logam. Ia hanya memerlukan sedikit penyelenggaraan dan sangat mudah digunakan. Dengan ini, ia merupakan kemudahan yang senang diguna untuk setiap orang yang melawat rumah anda.

Kelebihan Menggunakan Pintu Sliding:

– Memberikan lebih banyak ruang di dalam bilik

– Bergaya dan kelihatan kontemporari

– Sesuai untuk kebanyakan bilik dan ruangan dalam bangunan

– Anda tidak perlu mempunyai bilik yang besar untuk pintu sliding 

– Pintu tidak begitu berat

Tiada kerja pemasangan atau baiki pintu sliding yang terlalu besar atau terlalu kecil untuk syarikat kami. Kami telah membantu ramai pemilik rumah dan pelanggan komersial yang memerlukan servis pemasangan pintu sliding.

Jika anda ingin memasang pintu sliding di mana-mana bilik atau tempat, hubungi atau hantar emel kepada pakar kami untuk mendapatkan perkhidmatan kami. Ini sebenarnya bukan kerja yang boleh dilakukan oleh kebanyakan orang tanpa kemahiran, itulah sebabnya adalah lebih baik untuk anda mendapatkan bantuan daripada tukang pasang pintu rumah.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Semasa proses ubahsuai rumah, kami telah mendapatkan khidmat syarikat anda untuk pasang pintu sliding baru untuk dapur dan semua bilik mandi di seluruh rumah kami. ”

Puan Sophia

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields