Baiki Pintu Sliding di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-pintu-sliding-selangor

Pakar pintu kami menyediakan perkhidmatan baiki pintu sliding di Kuala Lumpur dan Selangor.

Adakah anda mempunyai pintu sliding yang rosak atau bingkai pintu yang perlu dibaiki? Anda mesti bertindak segera untuk mendapatkan bantuan kerana ia adalah berbahaya untuk meninggalkan rumah dan membiarkan anak-anak anda dengan pintu rumah yang rosak. Kerja membaiki dan pemasangan pintu harus menjadi keutamaan demi keselamatan rumah.

Terdapat banyak fungsi pintu sliding, tetapi apabila pintu sliding rosak, ia akan menganggukan kehidupan kami. Itulah sebabnya kebanyakan orang memilih untuk menggantikan pintu sliding kerana mereka bimbang bahawa kerja membaiki pintu sliding tidak akan menyelesaikan masalah mereka. 

Pasukan kami di sini akan membantu anda menjimatkan perbelanjaan baiki rumah yang tidak diperlukan. Kami adalah salah satu pakar baiki pintu rumah yang terbaik di KL, Klang dan Petaling Jaya. Perkhidmatan kami untuk membaiki dan memasang pintu sliding sememangnya boleh dipercayai.

Kebanyakan orang mempunyai salah faham bahawa mereka perlu menggantikan pintu sliding setiap kali apabila berlakunya masalah. Kadangkala, anda sebenarnya hanya memerlukan sedikit penyelenggaraan atau pembaikian pintu. Kami boleh membantu anda membersihkan landasan pintu yang kotor, membaiki penggelek serta kunci pintu yang rosak. 

Kami dikenali sebagai salah satu pakar pintu terbaik di bandar KL kerana kami bukan sahaja menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh untuk pintu sliding tetapi juga memastikan setiap komponen pintu anda diperiksa untuk memastikan ia dapat berfungsi dengan baik. 

Secara ringkasnya, kami menawarkan perkhidmatan membaiki dan menggantikan pintu sliding, landasan pintu, bingkai pintu, selak pintu, set trek pintu, kunci pintu dan roda pintu untuk semua jenis pintu sliding seperti pintu kaca, pintu almari, pintu dapur, pintu aluminium, pintu kayu, pintu bilik mandi, pintu bilik tidur, pintu sliding jenis poket dan pintu sliding jenis lipat.

Terdapat beberapa situasi dimana anda perlu menggantikan pintu sliding anda kerana ia sudah tidak boleh diperbaiki. Dalam kes sedemikian, kami akan membantu anda dengan penggantian pintu sliding yang sesuai. Selain itu, jika anda ingin mendapatkan pintu yang berbeza untuk mengubah rupa dan gaya rumah atau pejabat anda, kami juga boleh membantu anda.

Kami mempunyai pakar pintu sliding yang mempunyai pengalaman yang bertahun-tahun dalam bidang ini dengan kemahiran untuk melakukan kerja pembaikian dan penggantian untuk semua jenis pintu sliding. Kami dapat memenuhi permintaan semua panggilan perkhidmatan di Lembah Klang mengikut kesesuaian masa anda. Anda juga akan mendapatkan perkhidmatan pelanggan daripada kakitangan kami yang sopan dan mereka sedia membantu memenuhi keperluan anda apabila anda mempunyai pertanyaan berkenaan perkhidmatan atau ingin menetapkan temu janji.

Kami juga mempunyai bahan dan peralatan yang diperlukan untuk melakukan kerja dengan cepat. Di samping itu, pakar pintu kami juga bersedia melaksanakan perkhidmatan pemasangan pintu sliding baru yang diperlukan. Pelanggan juga boleh bergantung kepada kami semasa kecemasan kerana pekerja kami bersedia untuk menyelesaikan masalah anda dan kami juga akan menghantar pintu gantian baru untuk rumah anda. Hubungi kami hari ini untuk maklumat lanjut.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Pintu sliding rumah saya tersekat dan rodanya rosak. Terima kasih kerana membantu membaiki pintu sliding tersebut dengan cepat. ”

Encik Ramli

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields