Baiki Kabinet Dapur di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-kabinet-dapur-baru-selangor

Syarikat kami adalah syarikat yang menawarkan perkhidmatan baiki kabinet dapur yang boleh dipercayai di Kuala Lumpur, Klang dan Selangor dan kami menyediakan penyelesaian yang berguna untuk keperluan ubahsuai dapur anda. Pasukan pekerja kami yang berpengalaman bekerja dengan pantas dan cekap serta bersedia untuk melayani anda sepanjang hari tanpa mengira masa dan tempat anda di Lembah Klang.

Sila bayangkan apabila anda sedang bersedia di dapur dan anda cuba mencapai salah satu objek yang diletakkan di dalam kabinet. Tiba-tiba, anda mendengar bunyi dan pintu kabinet anda pecah! Anda pastinya akan berasa terkejut dan ingin membetulkan pintu tersebut secepat mungkin.

Kami memahami bahawa perkara kecil seperti almari pakaian atau pintu kabinet dapur yang gagal berfungsi dengan baik di rumah boleh menjadi sesuatu yang mengecewakan. Jangan risau, kami di sini menawarkan penyelesaian kepada semua isu berkaitan dengan kerja baiki dan penggantian kabinet dapur anda. Daripada pintu sliding ke kabinet dapur, hubungi kami apabila almari atau kabinet anda mengalami masalah kunci yang rosak atau engsel yang longgar.

Kadang-kadang, anda akan cuba membaikinya sendiri tetapi ini selalunya bukan merupakan penyelesaian yang akan bertahan lama. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan membaiki dan memasang kabinet dapur yang boleh dipercayai dan pantas. Jadi sila duduk dan biarkan kami mengambil alih kerja ini untuk anda. 

Kami sedia membantu anda dengan lebih daripada satu cara. Anda hanya perlu menghubungi kami dan memberitahu kami tentang masalah yang anda hadapi. Selepas itu, kami akan menghantar kakitangan kami untuk menanangi keadaan pintu atau kabinet anda yang rosak. 

Tukang rumah kami yang berkemahiran tinggi dan berpengalaman bersedia untuk membekalkan perkhidmatan yang berkualiti dan cekap.

Perkhidmatan Kabinet Dapur Yang Kami Tawarkan:

– Baiki dan pasang kebanyakan jenis kabinet

– Baiki laci kabinet yang tersangkut atau bengkok sebelah

– Betulkan pintu kaca gelongsor kabinet dapur

– Baiki skru kabinet yang longgar

Mengapakah Anda Harus Memilih Perkhidmatan Baiki Kabinet Dapur Kami?

– Perkhidmatan yang boleh dipercayai dan terbaik: Perlukan bantuan dengan segera? Hubungi perkhidmatan membaiki kabinet dapur kami dan kami akan membantu anda menyelesaikan masalah tersebut dengan secepat mungkin dalam masa yang singkat.

– Perkhidmatan yang pantas dan cekap: Apabila berlakunya kecemasan, anda tidak ingin menunggu di rumah dengan masalah yang belum diselesaikan untuk masa yang lama. Oleh itu, kami akan menghantar pekerja ke rumah anda dengan cepat untuk menyelesaikan masalah itu.

– Tiada caj tersembunyi: Tanpa caj tambahan dan kos lain, anda hanya perlu membayar mengikut sebut harga yang diberikan kepada anda.

– Perkhidmatan profesional: Perkhidmatan membaiki kabinet kami telah mendapat banyak ulasan yang baik daripada pelanggan kerana mutu kerja dan servis yang baik.

– Kepuasan pelanggan: Kami mengutamakan kesetiaan dan kepuasan pelanggan. Oleh itu, jika anda menghadapi masalah dengan perkhidmatan atau isu prestasi kerja pekerja kami, pasukan kami akan cuba dengan sedaya upaya untuk menyelesaikan masalah anda dan memastikan anda berpuas hati dengan kerja kami.

Pasukan pekerja kami telah dilatih dengan baik untuk memenuhi keperluan anda. Pengalaman tukang baiki rumah kami yang bertahun-tahun dan mempunyai kemahiran yang betul serta intelek inovatif adalah ciri-ciri yang menjadikan syarikat kami lebih menonjol daripada syarikat yang lain. 

Kami memahami bahawa masa anda adalah berharga. Oleh itu, kami sangat menepati masa apabila dalam memberikan perkhidmatan kami. Kami memahami bahawa jika kabinet dapur anda dapat diperbaiki dengan cepat, anda akan dapat meneruskan rutin harian anda tanpa perlu risau tentang isu kabinet yang tidak berfungsi!

Secara ringkasnya, kami menawarkan perkhidmatan membaiki pintu kabinet dapur, engsel kabinet, pintu laminate, baiki lubang skru almari dan juga segala pembaikian kabinet dengan harga yang berpatutan dan mutu kerja yang berkualiti.

Syarikat kami adalah syarikat pembaikian almari dan kabinet terbaik di Petaling Jaya, Shah Alam dan Damansara. Sila hubungi kami melalui panggilan telefon, whatsapp atau emel untuk pertanyaan PERCUMA.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Terima kasih kerana membantu menukar pintu kaca kabinet dapur di rumah saya di Klang pada bulan lepas dengan cepat dan cekap. ”

Maria

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields