Pasang Tingkap Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-tingkap-rumah-kondo

Adakah anda memerlukan perkhidmatan pasang tingkap rumah di Kuala Lumpur dan Selangor untuk penampilan baru? Kami sebagai salah satu syarikat yang menawarkan servis tukar tingkap baru di Lembah Klang dan Petaling Jaya, mempunyai jalan penyelesaian untuk anda!

Untuk memutuskan sama ada anda perlu pasang atau membaiki tingkap boleh menjadi sesuatu keputusan yang sukar. Adakah anda perlu membelanjakan wang untuk kerja membaiki tingkap apabila anda masih perlu menggantinya di masa depan? Tingkap anda adalah mata kediaman anda, jadi eloklah ia kelihatan jelas dan terang serta dijaga dengan baik! Dengan kepakaran kami selama bertahun-tahun dalam industri ini, kami dapat menawarkan pelbagai penyelesaian yang kos efektif, penyelenggaraan yang minimum dan penjimatan tenaga untuk meningkatkan penampilan rumah anda.

Tingkap adalah pelaburan penting untuk kediaman anda, sebab itulah ia adalah sangat penting untuk memilihnya dengan betul. Ia penting untuk memberikan keselamatan bagi keluarga anda dan juga sebagai perlindungan dari unsur persekitaran sambil memberikan cahaya dan pengudaraan yang mencukupi kepada rumah anda. Anda tidak perlu risau sama ada anda harus menggunakan tingkap awning, tingkap bifold, tingkap berganda atau tingkap jenis sliding. Pakar tingkap kami dapat membantu anda memilih tingkap yang paling sesuai untuk rumah anda.

Proses pemasangan tingkap kami:

Langkah 1: Dapatkan Ukuran Tingkap dan Sebut Harga PERCUMA

Berjumpa dengan pakar kami yang akan membantu anda melalui proses untuk memastikan tingkap yang paling sesuai. Kami boleh menyediakan:

  • Sebut harga PERCUMA
  • Pelbagai pilihan jenis tingkap, kaca dan warna
  • Nasihat tentang unsur persekitaran seperti perlindungan UV dan penjimatan tenaga

Langkah 2: Membuat Pesanan Anda

Setelah anda berpuas hati dengan tawaran dan reka bentuk yang dicadangkan, kami akan membuat pesanan untuk tingkap baru anda. Kemudian kami akan membincangkan butiran lain, seperti masa penghantaran dan spesifikasi produk khas. Ini termasuk:

  • Kos dan sebut harga
  • Maklumat produk yang tepat
  • Masa pemasangan tingkap yang sesuai dengan anda

Kami dapat menyediakan tingkap baru yang sesuai dengan keperluan anda. Kami berusaha menyediakan produk tingkap yang canggih dan bergaya untuk projek ubahsuai rumah anda.

Langkah 3: Pemasangan Tingkap

Pekerja kami kami akan menggunakan peralatan khas yang canggih untuk memasang tingkap anda dengan teliti. Dalam proses ini, kami berusaha untuk mengurangkan gangguan kepada sebarang kerja renovasi rumah anda yang sedang dijalankan. Pekerja kami bukan kontraktor, mereka adalah pakar dalam bidangnya dan diambil kerja secara langsung oleh syarikat kami.

Pasukan kami juga menyediakan perkhidmatan:

Kami berasa bangga untuk memberikan perkhidmatan pemasangan tingkap yang berkualiti tinggi demi memastikan semua pelanggan kami mempunyai pengalaman yang terbaik sama ada anda sedang mempertimbangkan untuk mengubah gaya tingkap semasa anda, atau anda mengalami masalah lain dan memerlukan pemasangan tingkap baru.

Tingkap awning kami, tingkap bifold, tingkap jenis sliding, dan tingkap bingkai aluminium adalah popular bukan sahaja disebabkan mereka kelihatan hebat, tetapi kerana kepakaran yang diperlukan dalam proses pemasangannya. 

Pasukan pemasangan tingkap kami yang berkemahiran tinggi bangga dengan kerja mereka, dan mereka mendapat ulasan yang baik dari pelanggan kami. Semua tingkap kami boleh dibuat khas, ini bermaksud projek pemasangan tingkap anda dapat dijalankan dalam pelbagai warna dan kemasan, dan dalam pilihan anda.

Pasukan kami bekerja tanpa lelah untuk menyampaikan permintaan anda. Anda bukan hanya melabur dalam tingkap baru, tetapi anda mempercayai pasukan profesional kami yang berdedikasi untuk menghidupkan idea dan reka bentuk anda. Ini akan menjadi salah satu keputusan terbaik untuk kediaman anda, dan kami bangga dengan perkhidmatan kami yang luar biasa dan cekap. 

Emel atau hubungi kami hari ini untuk sebut harga PERCUMA! Sekiranya anda ingin mengetahui perkhidmatan pemasangan tingkap kami dengan lebih lanjut, sila telefon pasukan kami atau hantarkan mesej kepada kami hari ini untuk sebut harga PERCUMA. Kami akan membantu anda dari proses awal sehingga ke akhir.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Terima kasih untuk khidmat pemasangan tingkap rumah di apartmen saya di Kepong pada bulan lepas. Kualiti kerja oleh pekerja anda adalah baik! ”

Puan Mimie

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields