Pasang Kipas Siling di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-kipas-siling-damansara

Adalah anda memerlukan seseorang untuk pasang kipas siling di rumah, pejabat atau kedai anda di Kuala Lumpur atau Selangor? Kami menyediakan juruelektrik yang boleh anda percayai untuk pemasangan dan kerja pembaikian kipas siling. Kami juga boleh memberi nasihat mengenai gaya yang paling sesuai dengan kediaman anda.

Pemasangan Kipas Siling

Sebagai jalan penyelesaian yang paling mudah dan efektif bagi penyejukan dan pengagihan semula udara di sesuatu tempat, anda memerlukan kipas siling yang berkualiti. Pasukan kami yang boleh dipercayai dan mempunyai pengalaman yang bertahun-tahun untuk semua pemasangan kipas siling.

Semasa pemasangan kipas siling, juruelektrik kami akan:

– Pastikan penempatan kipas siling anda adalah betul untuk bilik sebelum pemasangan

– Pasang kipas siling dengan betul supaya kipas tersebut akan beroperasi dengan senyap dan seimbang

– Beri nasihat mengenai kipas lain di rumah anda dan bincangkan sama ada ia perlu dinaik taraf 

Terdapat banyak faedah untuk memasang kipas siling. Antaranya termasuk:

– Pilihan yang banyak dengan banyak gaya, warna dan reka bentuk. Anda dapat memilih kipas siling yang paling sesuai dengan kediaman anda

– Mengurangkan kos elektrik kerana kipas siling dapat mengitar semula udara di dalam bilik.

Kenapa pilih perkhidmatan kami?

Kontraktor elektrik kami adalah pakar dalam pemasangan dan penyelenggaraan kipas siling. Kipas siling adalah pilihan yang popular di Lembah Klang dan Petaling Jaya kerana ia memberikan keselesaan dengan aliran udara yang menenangkan.

Dengan pengalaman yang bertahun-tahun dalam industri, jika anda tidak mempunyai kipas siling di rumah anda, kami boleh menawarkan pelbagai pilihan yang dapat memenuhi keperluan mengikut kesesuaian anda. Contohnya, kipas dengan 3, 4 atau 5 bilah atau kipas siling yang mempunyai lampu.

Kami juga boleh memasang kipas siling baru yang anda sudah beli. Pakar pasukan kami akan meluangkan masa untuk memberikan nasihat agar dapat membantu kipas siling anda tahan lama.

Kami sentiasa beroperasi dengan memastikan kepuasan pelanggan menjadi prinsip keutamaan kami. Apabila anda memilih kami untuk sebarang perkhidmatan pemasangan atau kerja baiki rumah, anda akan mendapat tindak balas daripada ahli khidmat pelanggan kami dengan cepat dan semua juruteknik kami adalah diperakui dan mereka menerima latihan berterusan untuk agar mendapat informasi terkini yang akan membantu dalam kerja mereka.

Harga Pemasangan Kipas Siling

Bahagian terbaik untuk menggunakan kipas siling adalah ia merupakan pilihan yang murah untuk memberi penyejukan sepanjang tahun di iklim tropika Malaysia.

Apabila anda mendapatkan perkhidmatan daripada syarikat kami, anda akan mendapat jaminan harga awal dan ia adalah tetap. Juruelektrik tempatan kami akan menilai keadaan rumah anda untuk mendapatkan pilihan kipas siling yang sempurna, termasuk faktor seperti ketinggian siling maksimum, dan ukuran bilik.

Kipas siling baru anda harus disesuaikan dengan hiasan yang ada. Dari perkhidmatan pemasangan alat gantian kipas sehingga penambahan kipas siling baru, juruelektrik kami akan membincangkan semua kerja dengan anda.

Kami boleh memberikan semua bantuan yang anda perlukan, dari membaiki kipas siling lama hingga pemasangan kipas siling. Sama ada kerja pemasangan di seluruh rumah dan juga di luar rumah atau hanya perkhidmatan yang dapat disiapkan dengan pantas, juruelektrik kami bersedia untuk membantu anda.

Kami beroperasi 7 hari seminggu. Anda juga boleh menghubungi kami semasa cuti umum. Tanpa mengira waktu, kami bersedia memasang atau baiki kipas siling anda apabila diperlukan.

Juruelektrik kami adalah pilihan pertama anda untuk sebarang kecemasan elektrik. Sekiranya pendawaian kipas anda rosak, atau pemutus litar selalu tersekat, kita dapat mencari dan memperbaiki kerosakan tersebut dengan cepat dan berkesan.

Tidak ada kerja pasang kipas siling yang terlalu besar atau terlalu kecil untuk pasukan kami. Hubungi kami hari ini untuk mengetahui perkhidmatan pemasangan kipas siling kami yang tersedia dengan lebih lanjut!

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Soalan Lazim

Adakah kipas siling dengan 3 atau 4 bilah lebih baik?

Bilah kipas yang lebih rendah akan berputar dengan lebih pantas manakala bilah kipas yang lebih banyak akan lebih senyap. Sekiranya anda menginginkan kesan angin yang kuat, pilihlah kipas dengan 3 bilah. Untuk kesan angin yang tenang, kipas 4 atau 5 bilah adalah pilihan terbaik.

Apakah saiz kipas siling yang saya perlukan?

Bilik kecil memerlukan kipas siling yang kecil, dan bilik besar memerlukan kipas siling yang besar. Bilik yang lebih kecil atau lebih besar daripada bilik biasa akan memerlukan kipas siling dengan ukuran yang berbeza. Anda juga perlu mempertimbangkan ketinggian siling anda yang akan mempengaruhi batang kipas siling yang diperlukan. Untuk siling yang rendah, anda boleh mendapatkan kipas siling yang dipasang dengan rata.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Terima kasih kerana memasang kipas siling di rumah saya di Cyberjaya. Harga pemasangan adalah berpatutan dan servis turut baik”

Encik Shahril

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields