Tukang Pasang Pintu Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-pintu-hadapan-rumah-shah-alam

Sama ada anda perlu menukar kedua-dua belah pintu atau satu pintu sahaja, anda boleh dijamin kualiti dengan tukang pasang pintu rumah kami di Kuala Lumpur, Selangor dan Shah Alam.

Kreativiti dan inovasi tidak akan menjadi lebih baik tanpa pekerja pemasang pintu pro kami. Apabila anda ingin memasang pintu bifold baru atau pintu jenis sliding atau gelangsar, pintu stacker atau pintu jenis perancis, kami dapat membantu anda merancang dan memilih pintu berkualiti baik. Bayangkan anda memasang pintu yang sesuai dengan gaya dan reka bentuk kediaman anda sendiri – kita boleh menjadikannya suatu kenyataan.

Pintu adalah bahagian penting untuk rumah, dan ia berfungsi lebih daripada hanya membolehkan anda masuk dan keluar – jika ia tidak dijaga dengan baik, anda boleh mendapatkan bil elektrik yang tinggi, dan juga menjejaskan keselamatan penghuni rumah. Kadang kala, adalah lebih baik untuk menggantikan pintu baru daripada membaiki pintu rumah yang lama.

Cara Mengenalpasti Sama Ada Anda Memerlukan Perkhidmatan Pasang Pintu Baru

Terdapat banyak cara untuk mengenalpasti sama ada anda memerlukan servis ganti pintu baru. 

Mari kita lihat beberapa keadaan yang bermaksud anda memerlukan bantuan kami. Kami mempunyai pengalaman yang bertahun-tahun di bidang ini, jadi anda boleh yakin bahawa pintu anda akan dijaga baik oleh kami.

Kereputan Pintu

Jika anda dapat merasakan angin atau dapat melihat cahaya melalui pintu atau bingkai pintu, inilah masanya untuk mengganti pintu tersebut. Bil elektrik anda mungkin akan tinggi jika terdapat kereputan atau kerosakan pada pintu, atau mungkin pintu tersebut berkualiti rendah atau tidak dipasang dengan baik.

Serangga

Lipas, semut dan labah-labah adalah serangga biasa di rumah dan tidak kira berapa kerap anda menjalankan aktiviti kawalan serangga, mereka masih akan kembali ke tempat anda. Pintu baru yang dibuat secara khas mengikut ukuran yang sesuai dengan kediaman anda dan dipasang oleh profesional akan menyelesaikan masalah ini.

Keselamatan

Reput, kakisan dan melengkung di tepi pintu bukan sahaja boleh menjejaskan kesulitan tetapi juga boleh menjejaskan keselamatan anda. Pintu lama akhirnya akan sampai ke situasi di mana kunci tidak akan mengunci atau tidak dapat ditutup dengan rapi. 

Jenis pintu yang kami pasang:

– Pintu Gelongsor Kaca

Pintu sliding atau gelongsor kaca adalah penyelesaian yang baik apabila anda mengutamakan penampilan, menjaga bajet dan boleh menerima pintu yang lebih kecil. Ianya adalah pintu jimat ruang yang cemerlang dan merupakan pilihan alternatif yang bagus untuk pintu berengsel. Semua pintu gelongsor kaca kami dibuat khas untuk kediaman anda dengan menggunakan bahan dan kelengkapan berkualiti tinggi. Ramai orang ingin memiliki rumah dengan tingkap besar untuk mendapatkan cahaya matahari dan udara segar, tetapi tingkap mereka hanya boleh dibuka dengan sedikit dan bingkai tingkap sudah menjejaskan pemandangan.

– Pintu Jenis Stacker

Untuk penampilan yang benar-benar anggun dan bergaya yang terbuka lebar untuk aliran cahaya dan udara, kami adalah pakar dalam merancang dan memasang pintu stacker jenis sliding untuk kegunaan kediaman. Oleh sebab pintu jenis ini adalah nipis, ianya menjimatkan ruang. Pintu slacker gelongsor meluncur dengan lancar ke satu hujung bilik dan tidak memerlukan ruang berlebihan seperti pintu berengsel tradisional atau pintu bifold. Kelebihan lain untuk pintu ini adalah bahawa ia membolehkan anda mengekalkan sudut di dalam bilik tanpa menjejaskan cahaya ke dinding.

– Pintu Bifold untuk Keselesaan Dalaman atau Luar

Pintu bifold sangat sesuai untuk menghubungkan ruang dalaman anda dengan taman rumah anda. Mereka membolehkan anda mempunyai ruang luaran yang kelihatan mewah dan menjadikan ruang dalaman anda kelihatan lebih besar. Pintu bifold jenis perancis juga akan meningkatkan nilai penjualan semula rumah anda. Sekiranya anda sedang mencari cara untuk menjadikan kediaman anda lebih menonjol di pasaran, memasang pintu bifold adalah cara terbaik. Kami menawarkan pintu bifold jenis kayu dan aluminium. Kedua-dua bahan ini tahan lama dan senang dijaga.

– Pintu Masuk

Kami percaya tidak ada pintu dengan mesej “Selamat kembali” atau “Sila masuk” daripada pintu masuk yang baru. Kami kerap bekerjasama dengan syarikat pembuatan pintu. Kami bangga memberikan rumah anda rasa “WOW” apabila kami merancang untuk pemasangan tingkap dan pintu kediaman anda. Pintu masuk akan direka khas akan meningkatkan penampilan, nilai dan fungsi kediaman anda. Pasukan kami yang berpengalaman akan bekerjasama dengan anda untuk mencari pintu depan rumah yang paling sesuai dengan gaya hidup anda dengan senang hati.

Oleh itu, hubungi kami dengan idea anda dan kami akan membantu anda dengan perkhidmatan pemasangan pintu sliding baru yang menjamin kepuasan anda di Lembah Klang hari ini.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Pintu depan rumah saya telah lama dan terdapat sedikit kereputan di tepi pintu. Terima kasih kerana membantu saya memasang pintu kayu yang baru.”

Encik Rizal

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields