Pasang Grill Rumah di Kuala Lumpur dan Selangor

grill-rumah-pintu-tingkap-kl

Tukang rumah kami menawarkan perkhidmatan pasang grill rumah di seluruh Kuala Lumpur, Shah Alam dan Selangor. Grill aluminium adalah grill yang paling popular dan biasa didapati di KL. Hampir setiap rumah kediaman, kondo, flat dan pangsapuri menggunakan grill ini. 

Walau bagaimanapun, kebanyakan rumah masih menggunakan grill aluminium jenis tradisional. Pemasangan grill ini bukannya untuk penampilan rumah yang cantik tetapi bertujuan untuk mengelakkan pencerobohan atau kejatuhan yang tidak sengaja melalui tingkap.

Syarikat kami adalah popular di Lembah Klang untuk perkhidmatan pemasangan grill aluminium dan tingkap sliding jenis aluminium. Pasukan kami boleh menolong anda membeli grill baru dan memasang grill tingkap jenis tradisional atau versi terbaru yang terdapat di pasaran. Kami mempunyai grill tingkap yang lebih kecil yang sangat sesuai dengan reka bentuk rumah moden sekarang. 

Kami memahami bahawa penampilan tingkap luaran adalah sama pentingnya dengan penampilan tingkap dalaman. Terdapat pelbagai jenis reka bentuk grill seperti grill sliding, grill jenis bifold, grill pintu sliding, grill pintu swing dan lain-lain lagi. Grill biasanya terdapat dalam tiga warna iaitu, hitam, putih dan gangsa.

Grill tingkap dapat memberikan anda banyak faedah. Jika anda tidak mempunyai grill tingkap di rumah, anda harus pertimbangkan untuk memasangnya. Pemasangan grill tingkap di rumah anda boleh diuruskan dengan senang dan ia dapat diselesaikan dengan cepat apabila anda mendapatkan tukang rumah yang dapat memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggannya.

Anda harus mengingati perkara berikut sebelum memasang grill tingkap di rumah anda:

Reka bentuk tingkap: Untuk penampilan rumah yang lebih baik, reka bentuk grill tingkap anda harus sesuai dengan penampilan rumah lain. Itulah sebabnya anda harus memilih grill yang diluluskan oleh pihak pengurusan bangunan anda jika anda tinggal di kondo atau apartmen agar grill tersebut kelihatan cantik dan sesuai untuk rumah anda.

Jenis grill: Terdapat tiga jenis grill tingkap yang terdapat di pasaran termasuk grill sliding, grill tetap dan grill casement. Di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya, Malaysia, kebanyakan orang masih menggunakan grill sliding untuk keselamatan. Grill tetap adalah pilihan yang terbaik untuk mereka tinggal di kawasan yang tidak berapa selamat. Oleh itu, pilihlah grill yang sesuai dengan keperluan keluarga anda.

Warna grill tingkap: Apabila anda memilih grill tingkap, pastikan anda memilih warna yang sama untuk tingkap luaran anda.

Bahan buatan grill tingkap: Di KL, Cyberjaya dan Putrajaya, kebanyakan orang menggunakan besi atau aluminium untuk sebagai bahan untuk grill tingkap. Penampilan grill aluminium adalah lebih baik sementara bahan besi lebih dikenali sebagai grill yang sangat kuat dan tahan lasak. Kedua-dua bahan ini dapat memberikan anda perlindungan yang baik. Jadi, anda harus memilih grill yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Ukuran untuk grill aluminium adalah berbeza untuk semua jenis rumah kediaman dan tiada ukuran standard. Sekiranya anda ingin mendapatkan sebut harga, sila beri ukuran yang diperlukan (lebar dan tinggi) dan warna grill yang diingini.

Apabila anda memilih grill tingkap, pastikan anda memilih grill tingkap yang sesuai dan selamat untuk rumah anda. Bincangkan dengan pasukan kami mengenai keperluan dan bajet anda untuk grill rumah baru. Pastinya grill dapat memastikan keselamatan rumah. Hubungi kami hari ini melalui telefon atau emel untuk mendapatkan perkhidmatan pemasangan grill tingkap rumah dengan mudah.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Kami berterima kasih kerana kerja pemasangan grill jenis aluminium di pintu depan dan tingkap sliding di depan rumah kami di Kepong”

Encik Ragu

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields