Pasang Bracket TV Dinding di Kuala Lumpur dan Selangor

kerja-pasang-tv-di-dinding-shah-alam

Kami merupakan pakar dalam perkhidmatan pasang bracket TV di dinding untuk semua jenis TV LCD/LED dan TV plasma untuk tempat kediaman di Kuala Lumpur dan Selangor.

Walaupun ketebalan televisyen sekarang semakin nipis, saiznya juga semakin besar. Kami memahami bahawa ruang adalah terhad di kebanyakkan kediaman. Oleh itu, pemasangan TV pada dinding boleh menjadi kaedah yang menjimatkan ruang di mana-mana tempat. 

Apabila bracket digunakan untuk pemasangan TV, ia akan mewujudkan perasaan yang terdapat penampilan yang luas kepada keseluruhan persekitaran kerana ia tidak mengambil ruang yang berlebihan.

Apabila memasang TV pada dinding, anda perlu memilih bracket TV yang sesuai dengan TV dan keperluan anda. Tidak kira sama ada TV anda ialah LED, LCD atau OLED, kebanyakan bracket TV adalah sesuai dengan TV yang mempunyai panel rata.

Pemasangan Bracket TV

Adakah anda baru membeli TV dengan definisi tinggi dan canggih, membawanya kembali ke rumah atau apartmen, kemudian anda menyedari bahawa ia kelihatan jauh lebih baik dipasang pada dinding daripada diletakkan di atas meja? 

Anda tidak perlu risau, pakar kami sedia membantu anda. Jangan bimbang dan biarlah pakar kami memasang TV di dinding dengan cekap dan mengikut keperluan anda. Anda boleh percaya kepada kami untuk perkhidmatan pemasangan bracket TV di rumah anda.

Kami boleh membantu anda mendapatkan suasana seperti panggung wayang di rumah. Jika anda baru berpindah rumah atau baru mendapat TV baru tetapi tidak mempunyai kepakaran, peralatan, masa atau minat untuk melakukan pemasangan TV pada dinding, sila mendapatkan perkhidmatan penggantungan bracket TV kami. 

Tukang rumah kami mempunyai pengetahuan tentang jenis dinding, mempunyai peralatan yang sesuai serta mahir dengan kerja pemasangan TV berat pada dinding rumah. Jika anda melakukan kerja ini sendiri, ia boleh menjadi memenatkan dan terdapat kemungkinan bahawa anda akan membuat kesilapan. Oleh itu serahkan kerja ini kepada kami.

Dapatkan Perkhidmatan Gantung Bracket TV Kami

Jika anda telah membeli TV baru dan ingin memasangkannya pada dinding, pasukan kami adalah pilihan utama anda. Tidak kira jenama TV sama ada Sony, Samsung, LG, Toshiba, Sharp atau Panasonic, pekerja kami adalah berpengalaman dan tidak akan menghadapi masalah untuk memasang TV di dinding dengan cekap.

Reputasi syarikat kami bukan dibina dalam sekelip mata. Pasukan kami telah memasang pelbagai TV pada dinding untuk pelanggan kami. Mereka berpuas hati dan berasa gembira dengan hasil kerja kami. Syarikat kami sangat mementingkan tahap kepuasan dan kesetiaan pelanggan. Oleh itu kami mesti akan mengekalkan tahap kualiti perkhidmatan kami. 

Kami menyediakan perkhidmatan profesional yang termasuk rundingan PERCUMA dan perkhidmatan pemasangan bracket TV yang cekap. Kami akan memastikan TV anda boleh digunakan mengikut keperluan. 

Sekiranya anda ingin mendapatkan perkhidmatan berkualiti untuk gantung bracket TV di rumah, pejabat atau tempat komersial anda, pilihlah perkhidmatan kami.

Kos untuk memasang TV pada dinding di Lembah Klang adalah agak rendah. Kami boleh memasang TV pada dinding anda dengan kos yang berpatutan. Pekerja kami sentiasa bersedia untuk membantu anda. Jadi, sila hubungi kami sekarang.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Pekerja anda telah membantu untuk memasang TV Plasma baru di dinding ruang tamu rumah saya. Terima kasih untuk kerja yang baik. ”

Encik Zul

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields