Pasang Partition di Kuala Lumpur dan Selangor

pasang-partition-pejabat

Kami menyediakan perkhidmatan pasang partition di Kuala Lumpur dan Selangor termasuk partition dinding kering dan dinding kaca untuk rumah, pejabat dan tempat komersil. Sebagai pakar partition yang profesional, kami dapat memberikan harga yang kompetitif kepada anda.

Pemasangan dan Pembaikian Partition

Kita boleh memasang dinding partition baru, memasang dinding penghalang bunyi, membaiki dinding dan juga membaiki dinding lama yang rosak dengan plasterboard baru. Bergantung kepada konfigurasi dan keadaan dinding semasa anda, terdapat banyak pilihan tersedia yang dapat mencapai sebarang hasil yang diinginkan untuk rumah atau perniagaan anda.

Pemasangan dan pembaikian dinding plasterboard adalah langkah pertama. Kami boleh mereka bentuk, membina dan memasang dinding untuk premis anda. Terdapat pelbagai pilihan yang tersedia untuk dipilih.

Partition Rumah

Partition dinding kering juga biasanya digunakan di rumah kediaman untuk membahagikan ruang dengan cepat dan menjimatkan kos. Partition dinding yang ringkas boleh membina bilik tidur tambahan. Dengan ini, ia dapat memberikan ruang tambahan di kediaman. Kami boleh membina bingkai daripada kayu atau keluli mengikut saiz atau bentuk yang dikehendaki. Kami juga boleh membaiki kerosakan pada dinding yang disebabkan oleh ketukan, keretakan dan kebocoran air.

Partition Pejabat

Partition dinding kering di pejabat membolehkan perancangan ruang pejabat yang fleksibel terutamanya ia sangat sesuai untuk pejabat yang moden. Dengan menggunakan partition dengan pelbagai ketinggian dan ketelusan, ruang kerja boleh direka untuk menjadi pejabat yang sesuai dengan keperluan organisasi dan berfungsi sepenuhnya. Susunan kubikel atau ruang meja yang dirancang dengan baik memudahkan pergerakan pekerja, pertukaran maklumat dan penyelarasan yang dikehendaki antara jabatan berlainan.

Partition Komersial

Kami menawarkan kerja pemasangan partition untuk premis komersial di Damansara dan Kepong. Kami boleh mereka bentuk dan membina pelan lantai yang sesuai untuk agar anda dapat menggunakan ruangan tersebut dengan baik.

Dengan pengalaman kami bekerja dengan pelbagai syarikat komersial, kontraktor kami boleh menasihati anda dengan perancangan kawasan yang praktikal. Kami juga mempunyai pengalaman dalam kerja pembaikian dinding untuk pelanggan komersial sama ada besar atau kecil.

Partition Kaca

Partition dinding kaca adalah penyelesaian sempurna untuk memperkenalkan konsep terbuka dengan sedikit privasi di pejabat. Dinding kaca boleh membezakan bilik pejabat persendirian, membolehkan peralihan yang lancar dan memberikan ketersambungan visual merentasi ruang. Partition kami seperti dinding kaca berbingkai dan tanpa bingkai dapat memenuhi pelbagai keperluan penampilan oleh pemilik perniagaan.

Partition dinding kaca di tempat kerja boleh membantu mempromosikan budaya organisasi melalui hubungan visual yang berterusan, dan memudahkan cara komunikasi yang fleksibel antara pekerja. Ketelusan bahan partition juga membolehkan matahari menyinar masuk ke dalam pejabat. Dengan ini ia dapat meningkatkan kesejahteraan keseluruhan pekerja dalam jangka masa panjang.

Faedah Partition Dinding

Pemasangan Pantas

Pemasangan partition dinding kering menggunakan kurang air daripada partition dinding jenis lain. Oleh itu, ia memerlukan masa yang lebih singkat untuk memasang dinding kering, sehingga tiga hingga empat kali lebih cepat, berbanding dengan dinding jenis bata.

Ringan dan Fleksibel

Dinding partition adalah lebih ringan berbanding dengan dinding konkrit, dengan ini ia dapat mengurangkan kos pembinaan. Sifatnya yang ringan menjadikannya pilihan yang fleksibel yang membolehkan pengguna menyesuaikan partition dinding berdasarkan keperluan khusus dan perancangan ruang mereka.

Bahan Kalis Bunyi dan Haba

Dinding plasterboard boleh menjadi partition kalis bunyi untuk mengurangkan bunyi yang dijana dari luar atau bilik bersebelahan. Ia juga merupakan penebat haba yang sangat baik, meningkatkan kecekapan aircon dengan memastikan kawasan anda sentiasa sejuk.

Perlindungan Kebakaran

Dinding partition kering dibuat daripada bahan tahan api dan ia mengambil masa kira-kira sejam sebelum terbakar sekiranya berlaku kecemasan kebakaran.

Nilai Estetik

Partition dinding mempunyai permukaan yang licin dan secara visual tidak kelihatan berbeza daripada dinding konkrit biasa. Ini membolehkan ia mudah dicat atau dihias. Anda boleh memilih untuk memasang wallpaper padanya untuk memberikan kemasan cantik pada permukaan.

Mesra Alam

Partion dinding selalunya diperbuat daripada papan plaster gipsum yang sangat mesra alam kerana ia boleh dikitar semula dengan mudah.

Anda boleh membuat ruang baru dengan menambah, mengalih atau mengeluarkan partition dinding ataupun pemasangan pintu, yang merupakan kepakaran kerja kami. Sila kongsi idea untuk ruang anda dengan kami supaya kami dapat membantu anda mencapai hasil terbaik. Dengan mengupah kontraktor ubahsuai, kami boleh membantu anda mencapai hasil yang diingini untuk rumah atau perniagaan anda. 

Jika perlu mengetahui tentang projek ubahsuai rumah anda dengan lebih lanjut, kami akan menjadualkan lawatan tapak ke kediaman anda supaya kami dapat membuat anggaran terperinci. Pasukan kami akan membantu anda dari projek ubahsuai dari mula sehingga ke akhir.

Kami memberikan sebut harga secara percuma tanpa mengira saiz partition dinding atau projek ubahsuai pejabat anda di Lembah Klang, Subang Jaya atau Shah Alam. Sila hubungi kami hari ini.

Mengapa Pilih Tukang Rumah Serbaboleh?

Penglibatan kami yang pelbagai kerja menunjukkan bahawa kami dapat menganalisis setiap masalah rumah dengan cepat dan tepat, dan dapat memberikan pengaturan yang berkualiti dan produktif. Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik

Tenaga kerja kami yang cekap di Subang Jaya, Kepong dan Ampang sentiasa bersedia melayani anda. Kami menawarkan perkhidmatan tukang rumah yang terbaik dan cekap dengan kos yang berpatutan.

Khidmat Tukang Rumah Kami

kerja-pemasangan-image

Kerja Pemasangan

tukang-paip-image

Tukang Paip

Etika Kerja Kami

  • Meletakkan keperluan pelanggan kami sebagai aspek utama
  • Berkongsi pendapat dengan pelanggan secara berterusan untuk mencapai hasil yang terbaik
  • Memahami keperluan pelanggan kami bergantung kepada situasi dari perspektif mereka dan memberi nasihat untuk pengaturan terbaik
  • Fokus untuk memenuhi keperluan pelanggan

Testimoni

“ Kami berterima kasih kepada pasukan anda yang menolong syarikat kami memasang partition baru di pejabat kami di SS2, Petaling Jaya. ”

Encik Shamsul

Hubungi Kami

DNTY Resources (LA0023651-W)

Telefon

013-324-3434

Alamat

Block A-113 PSN Desa Serdang 2,

Taman Desa Serdang, 43300,

Seri Kembangan, Selangor

Waktu Operasi

Isnin - Jumaat 9am - 6pm

"*" indicates required fields